Av-urakoinnin ketterä ammattilainen

AV-systems Oy urakoi vankalla kokemuksella auditorioiden sekä neuvottelu- ja kokoustilojen av-järjestelmät. Pienempänä toimijana kykenemme joustavaan ja nopeaan palveluun erittäin kilpailukykyisin kustannuksin. Tarjoamme:

  • av-järjestelmien suunnittelu ja urakointi
  • logiikka-ohjausjärjestelmät
  • videoneuvottelu / etäopetus
  • kokonaistoimitukset “avaimet käteen” -periaatteella

Olemme urakoineet liki 200 auditoriota tai vastaavaa kohdetta ja uudistaneet kymmeniä. Pyydä referenssiluettelomme!

Pitkä kokemus ja uusin av-teknologia

Käytämme järjestelmissämme pitkän kokemuksemme myötä hyväksi toteamiamme tuotteita, mutta seuraamme kuitenkin jatkuvasti nopeasti kehittyvän alamme uusinta teknologiaa. Huolellinen työnlaatu ja käytettyjen laitteiden korkea taso varmistavat järjestelmän toimivuuden pitkälle tulevaisuuteen.

Käyttöjärjestelmämme on vuosien kokemusten saatossa hioutunut selkeäksi käyttää ja osoittautunut toimintavarmaksi myös vähemmän tottuneen käyttäjän käsissä.

Referenssit

Hämeenkylän kartano

Orion

“Olemme luottaneet AV-Systemsin asiantuntemukseen AV-tekniikassa ja -asennuksissa jo vuosia. Tiedämme, että saamme heiltä avun kiireellisiinkin projekteihin, joissa joustavuus ja nopea reagointi ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Työn ensiluokkaisen laadun lisäksi heidän tarjouksensa ovat myös poikkeuksetta erittäin kilpailukykyisiä.”

 

– Eero Möttönen, Orion

“AV-Systems on luottokumppanimme kaikissa AV-asioissa. Tiedän, että voin aina soittaa heille ja kysyä ammattilaisen apua AV-hankintoihin, kysymyksiin ja ongelmatilanteisiin. Jos kaikkea tarvittavaa tekniikkaa ei heiltä löydy, he kyllä kertovat mistä sen saamme. AV-Systems on sanalla sanoen loistava yhteistyökumppani.”

 

– Waltteri Engman, F-Secure