AV-urakointi Helsingissä, pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa koko Suomen alueella

AV-systems Oy urakoi vankalla kokemuksella auditorioiden sekä neuvottelu- ja kokoustilojen av-järjestelmät. Pienempänä toimijana kykenemme joustavaan ja nopeaan palveluun erittäin kilpailukykyisin kustannuksin. Tarjoamme:

  • av-järjestelmien suunnittelu ja urakointi
  • logiikka-ohjausjärjestelmät
  • videoneuvottelu / etäopetus
  • kokonaistoimitukset ”avaimet käteen” -periaatteella

Olemme urakoineet liki 200 auditoriota tai vastaavaa kohdetta ja uudistaneet kymmeniä. Pyydä referenssiluettelomme!

Pitkä kokemus ja uusin av-teknologia

Käytämme järjestelmissämme pitkän kokemuksemme myötä hyväksi toteamiamme tuotteita, mutta seuraamme kuitenkin jatkuvasti nopeasti kehittyvän alamme uusinta teknologiaa. Huolellinen työnlaatu ja järjestelmään valittujen laitteiden korkea taso varmistavat av-järjestelmän toimivuuden pitkälle tulevaisuuteen.

Käyttöliittymämme on vuosien kokemusten saatossa hioutunut selkeäksi käyttää ja osoittautunut toimintavarmaksi myös vähemmän tottuneen käyttäjän käsissä.

Referenssit

Hämeenkylän kartano

Orion

”Olemme luottaneet AV-Systemsin asiantuntemukseen AV-tekniikassa ja -asennuksissa jo vuosia. Tiedämme, että saamme heiltä avun kiireellisiinkin projekteihin, joissa joustavuus ja nopea reagointi ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Työn ensiluokkaisen laadun lisäksi heidän tarjouksensa ovat myös poikkeuksetta erittäin kilpailukykyisiä.”

 

– Eero Möttönen, Orion

”AV-Systems on luottokumppanimme kaikissa AV-asioissa. Tiedän, että voin aina soittaa heille ja kysyä ammattilaisen apua AV-hankintoihin, kysymyksiin ja ongelmatilanteisiin. Jos kaikkea tarvittavaa tekniikkaa ei heiltä löydy, he kyllä kertovat mistä sen saamme. AV-Systems on sanalla sanoen loistava yhteistyökumppani.”

 

– Waltteri Engman, F-Secure