AV-laitteiden vuokraus yrityksille Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähikaupungeissa

AV-Systems myy ja vuokraa audiovisuaalisia välineitä vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Toimialueemme on pääasiassa Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Hämeenlinna, Lahti, Porvoo, Lohja, Riihimäki ja Forssa. Suurempia AV-urakointeja toteutamme koko Suomen alueella.

Monipuoliset AV-laitteet myös vuokrattavissa

AV-urakoinnin ja myynnin ohella myös AV-laitteiden vuokraus yrityksille on meille palvelu, jonka hoidamme kokonaisvaltaisesti ja ammattitaidolla.

Vuokraamme paljon etenkin näyttöjä, projektoreita, valkokankaita, mikrofoneja ja äänentoistolaitteita messuille ja yritysten tapahtumiin. Meiltä on mahdollista vuokrata laitteistoa myös yksityisiin tapahtumiin.

AV-laitteiden vuokraus yrityksille on palvelu, joka tarjoaa monia etuja. Yrityksen ei tarvitse messuja varten investoida kalliisiin laitteisiin eikä huolehtia niiden kunnossapidosta pidemmällä aikavälillä. Vuokraamamme AV-laitteet ovat tunnettujen valmistajien laadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Veloitamme vuokran vain siltä ajalta, kun laitteet ovat käytössä.

AV-laitteiden vuokraus yrityksille joustavasti

AV-urakoinnin projektit vaativat vankan ammattitaidon lisäksi myös nopeutta ja joustavuutta, ja yrityksemme pieni koko onkin vertaansa vailla oleva kilpailuetu. Pienenä yrityksenä voimme tarjota kilpailukykyiset hinnat, koska meiltä puuttuu raskas organisaatiorakenne. Laajan yhteistyöverkoston avulla työstämme isotkin urakat ongelmitta.

Työhistoriaamme kuuluu yli 200 auditoriota tai vastaavaa kohdetta, joiden lisäksi olemme uudistaneet useita satoja esitystiloja. Vankka kokemus on lisännyt ammattitaitoamme entisestään.

AV-Systems toimittaa ja asentaa haluttaessa myös vuokralaitteet paikan päälle sekä hoitaa esitysvalvonnan. Ota yhteyttä, niin mietimme yhdessä, minkäkokoinen näyttö messuosastolle tai yrityksen tapahtumaan on sopivin ja teemme tilaisuuteen tarvittavista AV-laitteista kilpailukykyisen tarjouksen.

”Olemme luottaneet AV-Systemsin asiantuntemukseen AV-tekniikassa ja -asennuksissa jo vuosia. Tiedämme, että saamme heiltä avun kiireellisiinkin projekteihin, joissa joustavuus ja nopea reagointi ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Työn ensiluokkaisen laadun lisäksi heidän tarjouksensa ovat myös poikkeuksetta erittäin kilpailukykyisiä.”

– Eero Möttönen, Orion

”AV-Systems on luottokumppanimme kaikissa AV-asioissa. Tiedän, että voin aina soittaa heille ja kysyä ammattilaisen apua AV-hankintoihin, kysymyksiin ja ongelmatilanteisiin. Jos kaikkea tarvittavaa tekniikkaa ei heiltä löydy, he kyllä kertovat mistä sen saamme. AV-Systems on sanalla sanoen loistava yhteistyökumppani.”

– Waltteri Engman, F-Secure